Skalbyte eller färgade fält

Skalbyte till annan tryckenhet som Pa, kPa, MPA, Psi eller med dubbelgraderad skala bar/kPa, bar/MPa, bar/psi, kPa/psi med flera. Röda, gröna eller gula fält för markering av max- eller mingränser samt skalor med svart bakgrund och vit gradering och siffror

Släpvisare, ställvisare eller elektrisk kontakt

Montering av röd släpvisare för indikering av maximalt uppmätt tryck eller röd ställbar märkesvisare för inställning av max- eller minvärde. Montering av elektrisk kontaktdon på tryckmätare eller termometrar med husdimension 100 eller 160 mm. Magnetspringkontakt eller induktiv kontakt.

Bakfläns, frontfläns eller bygelmontage

Montering av bakfläns för väggmontage och frontfläns eller bygel för panelmontage. Avser tryckmätare med rostfritt hus dim 63, 100 eller 160 mm.

TAG-brickor

TAG-brickor i syrafast stål med permanent ingraverat nummer enligt kundens önskemål. Monteras på mätinstrumentet med syrafast tråd. Speciellt lämpligt i samband med större projekt.


  Verkstadstjänster (pdf)
Reparation

Instrumentverkstaden utför reparation och renovering av alla typer av mekaniska och elektronisk mätinstrument för tryck och temperatur med fabrikat WIKA. Kostnads- och leveranstidsförslag lämnas och låneinstrument kan erbjudas under reparationstiden. Omfattande reparationer utförs på fabriken i Tyskland.

Fyll i rapporten på datorn, skriv ut och skicka rapporten tillsammans med returleveransen till:

AB Svenska Industri Instrument
Exportgatan 38 D
422 46 Hisings-Backa

Returrapport    Returrapport (eng)