Väletablerad leverantör

Företaget är sedan starten 1948 en väletablerad leverantör på den svenska marknaden med försäljningskontor i Göteborg och Uppsala. Vi har teknisk kunnig och erfaren säljpersonal samt en organisation med hög servicenivå för orderhantering och leverans.

Produkter och tjänster

Vi säljer mätinstrument för tryck, temperatur, kalibrering, nivå och flöde till industri, process och sjöfart. Vi utför tjänster som kalibrering med testprotokoll, kontroll och reparation, fyllning av tryckförmedlare samt montering av komponenter och modifiering av standardprodukter till kundspecial.

Marknad

Vi arbetar tillsammans med både mindre och större kunder på alla typer av marknader och hanterar kundspecifika projektorder med omfattande dokumentation.

Lager och leverans

Leverans sker från ett stort och välsorterat lager i Göteborg med över 2600 olika artiklar för snabba leveranser. WIKAs omfattande lager i Tyskland kompletterar sortimentet med leveranstid på 1-2 dagar.

Partner för WIKA och KSR Kuebler

Vi är representant i Sverige sedan 1970 för WIKA Alexander Wiegand som är en ledande tillverkare av produkter för tryck, temperatur och kaliberering. WIKA är en innovativ partner med omfattande teknisk kompetens och internationellt godkännande. WIKA tillverkar över 170.000 enheter varje dag och levererar mer än 50 miljoner mätare varje år till mer än 100 länder. Vi representerar även KSR Kuebler som tillverkar produkter för mätning av nivå.

Kvalitet och miljö

För att säkerställa företagets framgång arbetar vi kontinuer- ligt med att förbättra våra processer och vår kunskap, förmåga och motivation. Vi strävar efter hög kundnöjdhet genom tillförlitlighet, tillgänglighet, service och kvalitet. Företaget arbetar med ständig förbättring och har ett certifierat Miljö och Kvalitetsledningssystem enligt ISO 14001 och 9001.

Tryck

Mekaniska tryckmätare och tryckvakter samt elektroniska tryckgivare och tryckvakter. Tryckförmedlare för process- industri och sanitära applikationer. Utförande för standardmät- ning eller med syrafast mätsystem.Tillbehör som ventiler, vattensäcksrör, förskruvningar, packningar och skyddsutrust- ning.

Temperatur

Mekaniska termometrar och temperaturvakter samt elektroniska temperaturgivare. Standardutförande, syrafast utförande eller med distansledning. Mätning av temperaturer från -200°C till +1260°C. Skyddsfickor för inskruvning eller insvetsning.

Kalibrering

Mekaniska och elektroniska kalibreringsinstrument för tryck eller temperatur. Utförande med digital indikering, controllers, handpumpar, provpumpar och precisionsvågar.

Nivå

Nivåinstrument från KSR Kuebler. Bypass Level Indicator, Sight Glass Level, nivågivare och nivåvakter.

Flöde

Primary flow elements från Euromisure. Flow monitors eller Flow switches från WIKA.


  Företaget sve (pdf)

  Företaget eng (pdf)